Antalya Bilim Üniversitesi olarak, 16 Ekim Dünya Gıda Haftasını kutlamak amacıyla özel bir etkinlik düzenledik. Bu anlamlı günde, gıdanın geleceğine dair önemli konular ele alındı.
Etkinliğimizde, alanlarında uzman değerli konuşmacılarımız katıldı.
Öğr. Gör. Merve Solmaz – Aşçılık Bölümü
Doç. Dr. Köksal Aydınşakir – Batı Akdeniz Araştırma Enstitüsü
Mustafa Acet – Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü
İkbal Yalın – Antalya'da Arıcılık Üzerine Kadın Kooperatifi
Dr. Üyesi Evla Mutlu – Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Tarım, arıcılık, gastronomi ve sürdürülebilir gıda üretimi gibi konuların konuşulacağı bu değerli etkinlikte, geleceğin gıda trendlerine ilişkin yeni bakış açıları oluşturulacak, gıdanın önemi üzerine konuşmalar yapılacak.
Öğrencilerimizin, akademik kadromuzu ve çalışanlarımız ile bu önemli günü kutladık.